PMU Vraag & Antwoord (2)

15. Kan ik contactlenzen dragen na de behandeling?

Indien U contactlenzen draagt, breng Uw bril mee de dag van de behandeling. Contactlenzen kunt U weer dragen éénmaal er geen korstjes meer zijn .
 

16. Kan ik op consultatie komen?

Als U wenst kan U na telefonische afspraak op consultatie komen. Dit kan U helpen het vertrouwen te bekomen in de behandeling. Wij beantwoorden graag al Uw vragen en kunnen dan rekening houden met Uw persoonlijke wensen. Tevens wordt een nauwkeurig voorbeeld getekend met een make-up potlood, zodat u meteen in de spiegel kan bekijken wat het resultaat zal worden. U betaalt hiervoor 20€. Consultatie duurt circa 30 à 45 minuten.

17. Hebt u last van een koorstlip (herpes simplex) ?

Als er regelmatig een uitbraak voorkomt is het af te raden een lippigmentatie te laten voeren. Er zit rond de lippen al littekenweefsel ten gevolge van eerdere wondjes. Op deze plaatsen zal het pigment moeilijker pakken, met als gevolg dat er een rafelige lipliner ontstaat.
Als de koorstlip af en toe voorkomt (1 tot 2 maal per jaar) is een liplijn geen probleem. U moet wel de nodige maatregelen in acht nemen (1 week voor de PMU behandeling Zovirax tabletten innemen, + 1 week nabehandelen met Zovirax créme).

18. Gebruikt U medicijnen?

Medicijnen kunnen van invloed zijn op de behandeling en het eindresultaat. Door medicijnen met bloedverdunners zal het pigment minder goed door de huid worden vastgehouden. U wordt geadviseerd om ruim 48 uur vóór de behandeling en tot 4 uur na de behandeling geen bloedverdunners. Medicijnen voor acne (bv: Roaccutane) of eczeem maken de huid dunner, eerst de kuur afmaken alvorens te pigmenteren.
 

19. Kan permanente make-up geplaatst worden tijdens een zwangerschap?

Ja, hoewel hier een aantal extra regels voor zijn. Tijdens de eerste 12 weken van de zwangerschap is het af te raden om PMU te plaatsen. In deze periode is de bevruchting net een feit en de embryo is nog zeer teer en fijngevoelig. Na deze periode is er voldoende ontwikkeling van het ongeboren kind en is het mogelijk om PMU veilig toe te passen!
 

20. Bent u diabetes?

Bij diabetes, suikerziekte, is semi-permanente make-up afgeraden, omwille van een minder goede wondheling. Hierdoor treden er vaak kleurverschillen in het pigment op en is het resultaat niet mooi.

21. Ik ben een MRI patiënt, mag ik PMU laten uitvoeren?

Er zitten kleine metaalspoortjes in kleuren die bij MRI-scans lokaal tot een warmere of roodachtige huid kunnen leiden. Er kunnen soms ook lichte verbrandingen ontstaan. Dat is wel sterk afhankelijk of de PMU zich al dan niet in het onderzoeksgebied bevinden. Buiten het onderzoeksgebied zijn de risico's gering. Bij twijfel raadpleeg uw arts.

22. Ik heb een afspraak gemaakt en ben verhinderd, wat nu?

We proberen de wachtlijsten zo kort mogelijk te houden.
Als U een afspraak hebt gemaakt, en U bent verhinderd door omstandigheden, gelieve dit ten laatste 48 uur van te voren weten. Op deze manier kunnen wij nog andere mensen op uw plaats zetten. Anders zijn wij helaas genoodzaakt om voor de gereserveerde tijd kosten in rekening te brengen.

 

Inleiding PMU

Bekijk voor en na foto's

Bekijk ons video over PMU

Meest de gestelde vragen over PMU

Lees onze klantenervaringen

Vertel een vriend over deze site

Tarieven

Home


          
Prins Boudewijnlaan 321, 2610 Wilrijk, Antwerpen, België
+32497402020
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc