PMU Vraag & Antwoord (1)

1. Wie is Uw specialiste in permanente make-up?

Rachel Yung

Uw specialiste 'Rachel' heeft reeds talloze klanten tevreden gesteld. Persoonlijke benadering, doch Professionele aanpak, kleuradvies, vakkennis, jarenlange ervaring, in combinatie met haar Oosterse Artistieke gaven en haar Passie voor het vak zijn haar Sterkste Troeven! De perfecte afwerking, Kwaliteit, Hygiëne en haar oog voor detail zijn haar Prioriteit!

2. Doet het pijn?

Tijdens de behandeling wordt U door Rachel bij elke stap begeleidt en gerustgesteld, hierdoor is de behandeling veiliger, vrijwel pijnloos, draaglijker en volkomen risicoloos. Zie video en/of lees de reacties van onze klanten. Het is mogelijk om vrijblijvend contact met ons op te nemen, indien u wenst in contact te komen met onze behandelde klanten.

3. Voor wie is permanent make up geschikt?

 • Omdat PMU volledig veilig is, is deze geschikt voor iedereen met een gevoelige en/of allergische huid, want PMU veroorzaakt geen ontstekingen of hinderlijke zwellingen.
 • Als U geen tijd heeft, of wilt maken, om u op te maken.
 • Wanneer U dunne of geen wenkbrauwen meer heeft.
 • Als U smalle lippen, vage contourlijnen, geen strakke liplijn heeft.
 • Voor sportieve mensen die er toch perfect uit willen zien.
 • Wanneer U elke morgen opgemaakt uit bed wilt stappen.
 • Voor mensen met een allergie bij gewone make-up.
 • Bent U slechtzienden, bril of lensdrager en vindt U het moeilijk om uzelf op te maken, ook dan is Permanent makeup uitermate geschikt.

4. Hoe lang blijft permanente make up zitten?

Uw permanent makeup zal in de loop der tijd vervagen. Dit komt door de natuurlijke celvernieuwing, het afweersysteem en invloed van UV-licht. Over het algemeen blijft permanent makeup 2 tot 5 jaar zitten. De huid van ieder individu is anders, waardoor bij sommige mensen de pigmentatie meer dan 10 jaar zichtbaar blijft.

5. Zijn de naalden hygiënisch?

Bij elke behandeling worden nieuwe steriele naalden en naaldkapjes gebruikt om steriliteit en hygiëne te garanderen. De naald wordt in het bijzijn van de klant uit de verpakking gehaald, welke na gebruik vernietigd worden. Wij werken volgens strikt hygiënische normen.

6. Waar moet ik op letten voor de behandeling?

 • Eet goed van te voren, sommige mensen worden tijdens de behandeling een beetje licht in het hoofd (door spanningen) de grootste fout is dat de mensen van te voren weinig tot niets hebben gegeten.
 • Minimaal 24 uur van tevoren geen alcohol gebruiken. Alcohol maakt het bloed dunner, waardoor het pigment minder goed zal hechten.
 • Ruim 24 uur vóór de behandeling geen bloedverdunnende medicatie (bv: aspirine, aspegic, sedergine...) in te nemen. Pijnstillers met paracetamol dafalgan, perdolan, panadol is toegestaan.

7. Hoe gaat een behandeling in zijn werk?

Voorafgaand aan Uw behandeling nemen wij voldoende tijd om met U de kleurkeuze, vorm en stijl te bespreken en voor te bereiden. Er wordt altijd eerst met makeup voorgetekend! Nadat de huid verdoofd is met een crème begint de pigmentatie. Vlak na de behandeling lijkt uw kleur donkerder dan hoe het uiteindelijk zal zijn, dit omdat de juiste kleur zich nog moet ontwikkelen als gevolg van het huidvernieuwingsproces.

Wij geven U uitvoerige instructies die U ook schriftelijk worden meegegeven betreffende de nabehandeling van Uw pigmentatie, indien U deze goed naleeft zal U vrijwel geen enkele hinder ondervinden en zal Uw huid zich probleemloos herstellen.

8. Gaat de huid zwellen na de behandeling?

Ons ervaren specialiste heeft een aangename behandeltechniek ontwikkelt waardoor zwelling tijdens de behandeling zéér zelden voorkomt. Wij gebruiken tevens de nieuwste verdovingscréme.
U kunt meteen na de behandeling uw dagelijkse activiteiten verderzetten en met de auto rijden.

9. Hoe verloopt de nabehandeling?

Op de huid wordt na afloop van de behandeling een zachte helende creme aangebracht. Door deze thuis gedurende 3 à 7 dagen regelmatig aan te brengen met een wattestaafje heelt de huid snel. Korstjes of de vliesjes indien goed nabehandeld dienen er vanzelf af te komen.
Niet krabben! U riskeert een infectie en krabt het geplaatste pigment mee af. Deze factoren kunnen leiden tot een onregelmatige pigmentatie. Totdat de huid genezen is , mag U na de behandeling op het gepigmenteerd gedeelte NIET reinigen met zeep, shampoo of reinigingsmelk en vermijd de eerste week de zon, zonnebank, zee, sauna, whirlpool, jacuzzi, zwembad.

10. Hoeveel weken moet er zitten tussen de 1ste en 2de behandeling?

De huid is van binnenuit na 3 - 3,5 week herstelt is. Na 1 week ziet het er genezen uit, maar de huidcellen dient zich binnenin nog uit te repareren. Het is dus raadzaam om de 2de behandeling na 4 weken te plannen.

11. Is het mogelijk om aan de binnenkant van het onderste ooglid PMU te plaatsen ?

Het is zowel mogelijk aan de binnenkant en/of tegen het wimperrand van het onderste ooglid permanente make up te plaatsen. Er is tevens GEEN enkel risico verbonden tijdens de behandeling! Uw specialiste 'Rachel' heeft door haar uitgebreide kennis en jaren lange ervaring een unieke methode ontwikkeld, waarbij de behandeling zeer vlot en vooral bijzonder veilig verloopt.

12. Waarom bestaan er grote prijsverschillen tussen verschillende instituten?

Een permanente make-up behandeling is niet goedkoop, maar het wil niet zeggen dat je dan maar een goedkope permanent make-up behandeling moet nemen omdat het dan beter betaalbaar is. Dit is uw gelaat en een goedkopere behandeling is geen koopje als het eindresultaat dan minder bevredigend is. Er zijn mensen die permanente make up uitvoeren en geen of slechte kwalitatieve opleiding hebben genoten met alle gevolgen vandien. Zoals het spreekwoord zegt 'goedkoop is duurkoop' , in sommige gevallen moet u het laten corrigeren/verwijderen door een andere specialist en kost u het uiteindelijk veel meer.

13.  Ik heb Permanente Make up elders laten plaatsen, maar ben niet tevreden. Kan ik geholpen worden? 

20% van onze klanten komen bij ons terecht om foutieve permanente makeup te corrigeren die door iemand anders geplaatst is. In plaats van het mooie resultaat te bekomen waar zij naar gestreefd hebben, hebben zij onaantrekkelijke lijnen rond hun lippen en/of ogen en/of wenkbrauwen en/of verkeerde kleuren. Het ergste is, dat zij elke dag door in de spiegel te kijken er aan herinnerd worden. Gelukkig kunnen wij het bij de meeste gevallen corrigeren, en perfect op kleur brengen. 

 14. Waarom moet ik een nabehandelingen laten doen?

Dat doen wij omdat stelselmatig opbouwen steeds beter is dan te proberen van de eerste keer het eindresultaat te bekomen. Beter een tweede pigmentatie om een mooier en kleurvaster resultaat te verkrijgen. Permanente make up techniek is verschillend dan de agressievere tattoeage techniek. De diepte van de naald gaat tot in de bovenste laag van de lederhuid. De werking van de lymphe kan dan de vreemde stoffen af stoten. Dus voor Uw eigen welzijn beter secuur en aanpassend werken.

Vervolg

 

Inleiding PMU

Bekijk voor en na foto's

Bekijk ons video over PMU

Meest de gestelde vragen over PMU

Lees onze klantenervaringen

Vertel een vriend over deze site

Tarieven

Home


          
Prins Boudewijnlaan 321, 2610 Wilrijk, Antwerpen, België
+32497402020
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc