Permanente Make Up

Het perfecte accent op uw natuurlijke schoonheid

Permanente make-up is er voor iedereen die er op alle momenten van de dag (en nacht) verzorgd uit wil zien, weinig tijd of moeite heeft om zich op te maken.
Ook als u allergisch bent voor gewone make-up, is permanente make up dé oplossing.
Perfect onder alle omstandigheden, dus ook met sporten of in de sauna en met zwemmen, uw permanent make-up blijft altijd op z'n plaats en loopt niet meer uit.

Permanente makeup kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oogleden te accentueren en/of te corrigeren, welke drie tot vijf jaar blijven zitten en vaak zelfs nog langer! Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen.

Een professionele uitvoering is een must!

Rachel Yung Wilrijk Antwerpen België

 

 

 

 

 

 

 

Uw specialiste 'Rachel' heeft reeds talloze klanten tevreden gesteld. Persoonlijke benadering, doch professionele aanpak, kleuradvies, vakkennis, jarenlange ervaring, in combinatie met haar Oosterse Artistieke gaven en haar passie voor het vak zijn haar Sterkste Troeven! Zij begeleidt U tijdens de behandeling en stelt u tegelijkertijd gerust, hierdoor is de behandeling veiliger, vrijwel Pijnloos, draaglijker en volkomen risicoloos. De Perfecte afwerking, Hygiëne en haar oog voor detail zijn haar Prioriteit!

Rachel is tevens gespecialiseerd in het corrigeren van foutief of slecht geplaatste permanente make up!

Klik hier om  Klanten ervaringen te lezen

Klik hier om onze video te bekijken

 

Wenkbrauwen:

Microblading 3D Haartjes techniek of Schaduwtechniek

3d haartjes tchniek - hairstroke

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanent make up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Eventuele littekens in de wenkbrauw kunnen eveneens met permanent makeup worden gecamoufleerd. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanent make-up wordt uw gezicht weer compleet.

Samen met u kijken wij eerst naar de vorm van uw gelaat. Tekenen vervolgens de wenkbrauwen in zodat u kan zien hoe de vorm van de wenkbrauwen gaat worden. Tijdsduur van de behandeling ca 2 uur.

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanent makeup kan met behulp van verschillende kleurstellingen het aanzicht en de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Bij de eye liner wordt tussen de wimperhaartjes gepigmenteerd. Het geeft een natuurlijke en volle oogopslag. Zo kunnen ook te grote of te kleine ogen optisch in de juiste verhouding worden gebracht tot het totale aangezicht. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te hoeven maken over uitgelopen oogmake-up.

waterlijn binnenrand ogen

Het is zowel mogelijk aan de binnenkant en/of tegen het wimperrand van het onderste ooglid permanente make up te plaatsen. Er is tevens GEEN enkel risico verbonden tijdens de behandeling! Uw specialiste 'Rachel' heeft door haar uitgebreide kennis en jaren lange ervaring een UNIEKE methode ontwikkeld, waarbij de behandeling zeer vlot en vooral bijzonder veilig verloopt.

Hier wordt weer gekeken naar het model van het gezicht en de ogen, alsmede de oogopslag. Uiteraard wordt er rekening gehouden met uw persoonlijke smaak. De eyeliner kan zowel op het onder– als bovenooglid worden aan gebracht.
Tijdsduur van de behandeling ca 1½ uur.

Lipliner

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanent make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner is de door u gewenste kleur, maar ook voor een natuurlijke lip liner die aansluit bij die van uw eigen lippen met als resultaat een prachtige volle mond, ook zonder lipstick.

Hier wordt van tevoren de nieuwe lip lijn getekend en kan elk gewenst model en correctie worden aangebracht.
Tijdsduur van de behandeling ca 1½ uur.

Opvullen gehele lippen (Full Lips)

Inkleuren van de lippen is de nieuwste techniek op het gebied van permanente make-up en in de Verenigde Staten zeer frequent uitgevoerd! De lippen worden volledig gepigmenteerd. Men hoeft dus geen lipstick meer te gebruiken.Geen uitlopers van lipstick meer in de rimpels rond de mond.

Simpelweg altijd mooi gekleurde lippen. En als men toch een andere kleur wenst dan kan altijd lipstick aangebracht worden. Klanten die bijna geen rode lippen meer hebben kunnen kiezen voor een natuurlijke tint. Tijdsduur van de behandeling ca 1½ uur.

Permanente make up behandeling is reeds mogelijk vanaf 190 Euro (incl. nabehandelingen) zie tarieven

Bekijk voor en na foto's

Bekijk ons video over PMU

Meest de gestelde vragen over PMU

Lees onze klantenervaringen

Vertel een vriend over deze site

Tarieven

Home

 


 

 


          
Prins Boudewijnlaan 321, 2610 Wilrijk, Antwerpen, België
+32497402020
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc