Definitieve Ontharing

Met het meest geavanceerde, krachtigste en veiligste lichtflits systeem over heel de wereld

Starlux  korting speciale actie

Ongewenste haargroei permanent verwijderen

Ontharen - veilige en doeltreffende techniek tegen ongewenste haargroei nu binnen handbereik. Het ideale, veilige, pijnloze en definitieve ontharing voor dames en heren.

Scheren, harsen, epileren en ontharingscrémes, zijn tijdrovend en het effect is maar van korte duur. Harsen en elektrolyse zijn pijnlijk en kunnen bovendien ook tot andere ongemakken zoals ingroeiende haartjes leiden. Deze behoren tot het verleden met een nieuwe en snelle ontharingsmethode.

Uw specialiste heeft vele jaren ervaring op het gebied van definitieve ontharing en heeft duizenden succesvolle behandelingen uitgevoerd

Hierbij wordt gebruik gemaakt van veilig, zichtbaar licht dat uit een flitslamp komt en waarmee ongewenst haar overal op het lichaam kan worden behandeld: het Palomar StarLux System. Het meest geavanceerde, krachtigste en veiligste lichtflits systeem over heel de wereld.

Palomar StarLux is hoogtechnologisch ontharingssysteem dat werkt met gepulseerd licht.

In tegenstelling tot de klassieke IPL flitslicht maakt Palomar StarLux het mogelijk zeer korte lichtflitsen perfect gefilterd, gecontroleerd en gelijkmatig te verdelen tijdens de pulsduur.

Lichtbundels van een welbepaalde golflengte die maximale absorptie door melanine in het haar waarborgen en tegelijkertijd minimale opname door de huid.

Palomar StarLux actieve gepanteerde koelingtechniek stuurt een hoeveelheid koud water door het handstuk tot aan de saffieren tip, die gekoeld wordt tot een temperatuur van 4°C. De huid wordt hierdoor voortdurend gekoeld om een maximale veiligheid en comfort te garanderen.

De combinatie van deze innovatieve en gepatenteerde technologiën maakt de Palomar StarLux tot een uiterst doeltreffend ontharingsapparaat met maximaal resultaat, en dit reeds vanaf de eerste behandeling.

Het verschil tussen de nieuwe IPL/LASER en andere/oudere IPL/FPL/CPL/UPL/VPL systemen?

  • IPL (intense pulsed light), VPL (variable pulsed light), FPL (fluorescent pulsed light), CPL (controlled pulsed light), UPL (ultra pulsed light) werken volgens hetzelfde principe, al deze systemen werken op basis van energetisch gepulseerd licht dat op de huid wordt gericht. Het verschil is de energiewaarde per cm² om de meeste resultaten te kunnen bieden.
  • Met energie per cm² wordt de daadwerkelijke energiewaarde bedoeld die op de huid wordt afgegeven.
  • Hoe hoger de constante energiewaarde per cm², hoe beter resultaat u hebt en hoe minder behandeling u gaat nodig hebben.
  • Hoe lager de energiewaarde per cm², hoe minder effectief het apparaat werkt, en gaat u meer behandeling nodig hebben om toch de gewenste hoeveelheid haren te kunnen verwijderen.


Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Haren groeien in een cyclus van groeifases en slapende fases. Alleen haren in de groeifase zitten in de haarwortel en kunnen bijgevolg doeltreffend vernietigd worden. 6 weken tot 3 maanden later komen de slapende haren in de groeifase en kan de behandeling herhaald worden.

Over het algemeen heeft u 5 tot 8 behandelingen nodig, elk met een tussenliggende periode van 8 tot 12 weken.

Sommigen zullen met minder behandelingen al tevreden zijn, wanneer het aantal haren op dat moment al acceptabel is. Iedereen is vrij om zelf te bepalen wanneer men de behandeling stopt. Lees ook onze FAQ (vragen & antwoorden)

Op wat moet ik speciaal letten voor een goed resultaat?

Aangezien de huid best zo licht mogelijk is wordt aangeraden om gedurende 4 weken voor de behandeling de zonnebank of zonnebaden te mijden. Indien u aan zonlicht wordt blootgesteld kan u dit vermijden door een zonnecrème met een hoge beschermingsfactor (factor 50) te gebruiken.

Het is belangrijk om minstens vanaf 6 weken vóór de behandeling geen haren meer te epileren met pincet, harsen of waxen, Epilady. Scheren of knippen (evt met tondeuse) mag wel.

Ook in de tijd tussen de ene en de andere behandeling mag u niet meer harsen of epileren, dus steeds alleen maar knippen of scheren.

Doet u bovenstaande wel dan zal dit ten koste gaan van de effectiviteit van de behandeling. Lees ook onze FAQ

 

Inleiding Definitieve Ontharing 

Speciale Korting

Vraag en antwoorden

Voor en na Foto's

Tarieven

Vertel een vriend over deze site

Lees klanten ervaringen

Home

 

 


          
Prins Boudewijnlaan 321, 2610 Wilrijk, Antwerpen, België
+32497402020
Naar desktopsite gaan
Mobiele website van SiteOpMobi
sc